Artsy Tow Away

I går var vi til et kunstshow ved Amy, der er Scotts ven Bens kæreste. Det var et rigtig fint event i North Beach med masser af mennesker, der nød hendes smukke, feminine kunst.

Image

Image

Image

Da vi gik tilbage til Broadway & Montgomery, hvor vi havde parkeret Scotts bil, så vi blinkende lygter og politi. Pludselig udbryder Scott: “Er det min bil, de er ved at fjerne??!”. Ganske rigtigt var vores lille Scion ved at blive slæbt væk bag en stor truck! Scott løb hen for at standse processen, men der var ikke noget at gøre. Kl. 20.00 skulle der være “street cleaning” på denne strækning, og nu var kl. 20.07. Ikke nok med vores lille bil, de var i gang med at fjerne alle 6 biler, der var parkeret der. Vi spurgte en af de andre gutter, der var ved at fjerne en bil, om vi måtte få et lift med ham til der, hvor vi kunne afhente bilen igen. Den mexicanske mand svarede ja, og så kørte han ellers over stok og sten på tværs igennem byen til SOMA – over for rødt, venstresving, hvor det ellers var ulovligt og i fuld fart. Alt dette mens han snakkede i telefon på spansk (bla. om de to “gringoer” han var ved at give et lift) og altså havde en bil på slæb bag på. Puha, jeg måtte lige holde vejret et par gange og holde godt fast i Scott, der var temmelig ophidset og vred over situationen.

Da vi endelig nåede helskindede frem til parkeringspladsen, hvor vores Scion var placeret, betalte Scott en $430 bøde i tow-away fee (+ at der sad en parkeringsbøde i hans forrude på yderligere $75…), og vi fik bilen igen. Øvøvøvøv det er bare dumme penge!! Altsammen fordi vi kom 7 minutter for sent. 7!!! Jeg fik desværre ikke nogen billeder af hele denne proces, da betjentene ikke satte pris på mit kameras tilstædeværelse.

Herefter kørte vi til Potrero Hill området, hvor Scotts ven Kellan har atelier i et kæmpe kunstner community. De holdte åbent hus/fest, hvor man kunne komme forbi til et par øl og tjekke deres space og deres kunst ud. Det var et mega stort og rigtig lækkert sted med masser af kreative typer, rige kunstkøbere og meget trendy jazz i højtalerne.

Image

Image

Image

 

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s