Reel FX Studio

Der er ikke sket så meget spændende, siden vi kom hjem fra LA i lørdags. Derfor uploader jeg lidt mere fra vores super duper skønne tur sydpå.

Marty inviterede os ud på hans arbejdsplads ReelFX Studios, hvor han er “Storyboard Artist”. Marty arbejder med at komme på sjove idéer og story lines til filmen, så han sidder altså ikke og animerer ting til den endelige film, men kommer derimod på idéer til historien, som han løbende pitcher til instruktøren, der så beslutter om det er en idé, holdet skal gå videre med.

Det var VILDT fascinerende at se hans arbejde og hans arbejdsplads. Vi mødte en del af hans kolleger, der roste ham i store vendninger (det er bl.a. folk, der har klippet “Fight Club”, animeret “Find Nemo” og idéudviklet “Cars”….). Jeg kunne desværre ikke tage billeder derinde, for al deres arbejde er fortsat “under wraps” indtil premieren (Thanksgiving 2013), men Scott tog dette billede af mig og Jørgen Klubien, der deler skrivebord med Marty, og som samtidig er forsangeren fra Danseorkestret. Helt spøjst at stå der og snakke dansk med en 80’er rockstjerne i LA. Særligt fordi alle folk omkring os stod og måbede og sagde “Sig noget på dansk til hinanden, sig noget på dansk!!!”.

Image

I øvrigt må jeg sige, at det var et hit, da Marty og Scott sammen sang “Jeg elsker kun diiiiig” (det lød måske mere som “Jar elsgaaaa guuun daaaaa” fra sangen Kom Tilbage Nu – til Jørgens store forfærdelse.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Reel FX Studio

  1. Karen says:

    Ej jeg ELSKER det !!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s