Like Crazy

Vi har længe gerne villet se The Rum Diaries med Johnny Depp baseret på en historie af Hunter S. Thompson. Vi hoppede derfor på vores cykler (!) og cyklede nordpå mod Japan Town, hvor der ligger en super dejlig Øst For Paradis-agtig biograf, der hedder Sundance Theatre, hvor de viser mere alternative film.

Vi havde imidlertid valgt en dag, hvor de lige netop ikke viste den film. Vi spurgte receptionisten, hvad vi så skulle se, og hun foreslog os “Like Crazy”. Vi købte billetter og satte os ind…

Der er mange af mine veninder, der har sagt, at historien om Scott og jeg er fuld af skønne klichéer, og at nogen en dag bør lave en film om os…. Jeg kan så fortælle jer, at den er blevet lavet, og den hedder “Like Crazy”.

Den handler om en engelsk pige, Anna (!!), der rejser til Californien under sin uddannelse. Her forelsker hun sig i en amerikaner, og så starter det helt store kærlighedsdrama ellers med alt, hvad det involverer af visumsøgning, skype-dates, tidsforskelle, usikkerhed og håbløs forelskelse. Nå ja, og så var der også masser af møbler involveret.

Det lå til tider så tåkrummende tæt op ad vores virkelighed, at vi var helt flade af grin. Det gjorde næsten lidt ondt at se sig selv blive udspillet på det store lærred på den måde. Man skulle så tro, at det var en god film, men det var det egentlig ikke… Men skægt var det!

Fik vi noget ud af den? Tja, jeg lærte i hvert fald, at man ikke skal “over stay your visa”. Det giver altså kun problemer!!!

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s