Hannah og Bønnestagen

På IFTF har vi de sidste par måneder kørt en konkurrence, der hed Future of California, hvor indbyggere i Californien kunne komme med deres bud på, hvad de tror, fremtiden vil byde på i deres Californien.
De fem bedste bud ville få mulighed for at få præsenteret deres vision på en netværksaften med prominente besøgende på IFTF.
Jeg har derfor brugt de sidste par uger på at hjælpe de fem deltagere med at visualisere deres idé. De fik hver et mødelokale på IFTF, som skulle indrettes på en sådan måde, at deres idé blev kommunikeret klart og tydeligt ud til de besøgende gæster.
En af idéerne var, at man i fremtiden vil finde ud af at bruge kulstof på en konstruktiv måde – at man samler kulstof og sender det ud til fx drivhuse, hvor frugtplantager og planter kan nyde godt af det. Deltageren foreslår i øvrigt, at man udformer disse “carbon scrubbers” som en del af naturen – som fx et træ eller en bønnestage a’la Hans og Bønnestagen.
Så jeg byggede i samarbejde med min kollega Scott en 6 meter høj bønnestage, der gå fra hovedindgangen på IFTF og hele tre etager op. Den blev bare herre-sej. Så sej endda, at Marina, der er direktør for IFTF har foreslået at den skal blive hængende som installation.

Læs mere om eventen her

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s