Nerd Night was indeed nerdy

Jeg var blevet inviteret med til Nerd Night, og det skulle naturligvis tjekkes ud. Det blev afholdt på noget, der lignede en natklub, der var indrettet med sjove stole, rickshaws og MASSER af røgelsespinde.

Jeg så to oplæg – det ene handlede om finanskrisen – hvorfor gik det så galt, hvad kan vi gøre for at undgå det igen? Mark Nierenberg, der er økonom og som holdte oplægget, brugte The Simpsons og Star Wars til at forklare, hvad der var foregået….

Herefter fortalte to unge kvinder om deres erfaringer som arkeologer i San Francisco. De sammenlignede deres arbejde med Tomb Raider, Indiana Jones og (yeah, you guessed it) Star Wars!

Jeg besluttede mig herefter for at smutte hjem uden så meget som en eneste tech-historie at blogge om til ilab.dk, men til gengæld med dette meget sjove citat – bemærk venligst, hvornår citatet er fra:

“We as californians have learned something. And that is that home prices can’t just go up forever – they have to be supported by something. Never again will Californians make this mistake.”
– LA Times Editoral 1886

"It's like The Discovery Channel - with beer! Be there and be square!"

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s